Поштована публико, навијачи и симпатизери Партизана,

ФК Партизан вечерас игра најважнију утакмицу на почетку нове сезоне и она је последњи степеник до групне фазе Лиге конференција. Услед великог броја дисциплинских прекршаја на европским утакмицама у последњих неколико сезона, изазваних непоштовањем прописа УЕФА-е( паљење и бацање пиротехничких средстава у терен, прекршаји у вези са расизмом, утрчавање публике на терен, блокирање пролаза на трибинама и слично), ФК Партизан је на корак од изузетно оштрих санкција у наредним европским утакмицама, уколико се ови прекршаји понове.

Апелујемо на све гледаоце који вечерас буду дошли на стадион да дају подршку свом клубу, да поред фер и спортског навијања уз поштовање свих Ковид-19 мера, без обзира на коначан исход утакмице, за који сви верујемо да ће бити позитиван, ни у ком случају НЕ ПРЕСКАЧЕТЕ ограду и НЕ УЛАЗИТЕ у терен!

Безбедност свих актера утакмице се ни на који начин не сме довести у питање, те би евентуално утрчавање публике на терен, чак и у случају победе ФК Партизан, од стране УЕФА делегата било евидентирано и протумачено крајње негативно, а клуб у том случају може очекивати и оштрије санкције него што је играње наредних утакмица без присуства публике.

Стога, молимо Вас да заједничким снагама погурамо вечерас „Парни ваљак“ до победе и сву енергију усмеримо на навијање и љубав према вољеном клубу!

ФК Партизан, са играчима и стручним штабом

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ