У сусрет сутрашњем мечу ФК Партизан апелује и сугерише навијачима да поштују следећа упутства:

– Да на меч дођу на време, како би прошли безбедоносну контролу, а потом ушли на стадион и сели на своје место (капије стадиона се отварају 2часа пре почетка меча)

– Утакмица је високог ризика, и нико без улазнице неће моћи да уђе на стадион. Деци, без обзира на узраст, неће бити дозвољен улазак на стадион без улазнице.

– Обавезно седите на место које је обележено на улазници (сектор, ред, број седишта)

– Молимо вас да не носите ситан новац, упаљаче, оловке, привеске, воду и све друге предмете који нису дозвољени да се уносе на трибине и стадион током спортских манифестација.

– При уласку на стадион идите право до вашег места без задржавања у пролазима, ходницима, степеништу и др.

У случају непоштовања прописа додатна редарска служба ће вас усмерити и упутити на ваше место. Ово се највише односи на степеништа које током два полувремена морају бити проходна.

– Молимо вас да навијате фер, спортски и коректно без погрдних парола, транспарената и повика како и доликује угледу ФК Партизан и његових навијача. ФК Партизан је под озбиљном присмотром делегата УЕФЕ и свака врста неспортског понашања, политичких, расистичких и националних увреда као и непримереног речника ће се санкционисати на штету клуба. ФК Партизан већ плаћа велики број казни, а свака следећа води ка суспензији стадиона и публике! Схватите ову ставку као и све претходне озбиљно!

Молимо све да навијамо у корист, а не на штету нашег клуба и да својим навијањем покажемо да смо навијачи и тим достојни европских утакмица.

Поштујмо правила у интересу клуба.

Утакмица ФК Партизан – ФК Олимпијакос одиграва се у уторак 25. јула 2017. година од 20.45 на стадиону Партизан.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ