Фудбалски клуб Партизан јачи је за још једног играча у офанзивном реду. Реч је о бившем репрезентативцу, Андрији Павловићу (28), који је до пре недељу дана наступао за дански Брондби.
По потписивању двогодишњег уговора у Хумској, Андрија је дао свој први коментар.
„Уговор са бившим клубом сам раскинуо пре неких десетак дана и верујте ми, иако сам имао више опција, Партизан је за мене био једина могућа. Пратим дешавања и знам да старт није био сјајан, али да не верујем да ће Партизан изаћи из „кризе “ и вратити се на шампионски пут, не бих ни долазио“, и додаје:
„Саиграче још нисам упознао, али ћу се трудити да се што пре наметнем тренеру и будем у конкуренцији, како бисмо се вратили тамо где треба, а то је борба за титулу. Тек је почетак, истина је да смо изгубили бодове, али ако верујемо, заједничким снагама можемо да се подигнемо. Срећа зачас може да се окрене на праву страну“, уверен је Андрија и наставља о предстојећем противнику у квалификацијама за Лигу Европе:
„Што се тиче гостовању АЕК-у из Ларнаке, будући да сам играо на Кипру, само могу рећи да је Кипар, због врућине и влаге, лети изузетно тежак за играње. Предност је што се игра увече, али свакако неће бити лако! АЕК је квалитетна екипа, са пуно странаца и одређеним системом који даје резултате већ неколико последњих година, али свакако знам да је Партизан квалитетнија екипа и да ће дати све да се обезбеди улазак у Европу!“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ