Александар Лутовац дао је шести (88’) од шест голова у мечу 11. кола Моцарт бет СЛС коју су црно-бели играли са екипом Младости из Лучана. Одмах по завршетку меча износи прве утиске.

Био си повређен три недеље, вратио се и постигао један од шест голова.

– Изузетно ми је драго што смо изашли из кризе коју смо имали на почетку сезоне, што се потврђујемо из утакмице у утакмицу и што смо почели да дајемо доста голова. Све то мало подсећа на претходну сезону, вратило се самопоуздање. Драго ми је што сам се вратио, што сам здрав и што могу да помогнем стручном штабу и екипи, а голови и асистенције су само плус на све што радим и што радимо као екипа.

Данас смо видели и један „други“ тим, неки играчи су се одмарали, да ли то значи господин Гордан Петрић може да рачуна на апсолутно један другачији ростер?

– Ми смо Партизан, а Партизан мора да има спремних 18 играча у сваком тренутку и радује све нас то што шеф и стручни штаб могу да рачунају на све нас и што и они који су млађи постижу голове, то је један велики плус за све нас, за Партизан. Ми смо сви деца Партизана, тако да нас то радује.

Очекује вас важна утакмица, нема предаха, Ница долази у Хумску у четвртак.

– То смо хтели на почетку сезоне – да играмо четвртак – недеља и немамо права да кажемо да смо уморни. Једва чекамо ту утакмицу. Хоћемо да се надигравамо са свим, да покажемо свима колико вредимо и надам се добро резултату. Позивам све навијаче да дођу да нас подрже, јер нам стварно много значи кад су ту!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ