Александар Филиповић, некадашњи играч Бате Борисова, Вождовца и Јагодине, данас је званично постао нови играч Партизана.
Док су црно-бели на другом делу припрема у Словенији, Филиповић се опростио од свог досадашњег клуба и у Београду, у преподневним часовима, обавио лекарске прегледе, а потом и званично потписао за Партизан.
Филиповић је поливалентан играч, те може да покрива комплетну задњу линију, бека и штоперске позоције. Са црно-белима је потписао уговор на 3 године.

„Када сам добио позив Партизана, знао сам да морам да искористим ту прилику, јер се она не указује често. Веома сам срећан што ћу бити део овако великог клуба! Даћу све од себе да оправдам очекивања управе клуба!
Поновни сусрет са шефом Столицом ме јако радује, веома смо лепо сарађивали у Вождовцу и веома ми је драго што опет имам прилику да сарађујемо. Имали смо пуно лепих момената у Вождовцу, сада се надам да ће их бити пуно више!
Жеља је да помогнем клубу у остваривању циљева! Знам да су то највиши могући циљеви и спреман сам дати сто посто себе на сваком тренингу и утакмици, како бисмо дошли до трофеја!“

ФОТО ГАЛЕРИЈА: АНТОНИО АХЕЛ

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ