Спектакуларно финале Сокер Златног купа гледали смо у Спортском центру Раковица! Све лепо што аматерски фудбал може да нам пружи видели смо у дуелу А1 Србија и ГСП Београд. Иако на папиру аутсајдер, А1 Србија је зрелом игром успела да савлада фаворизовани ГСП Београд са 3:2 (2:1) и домогне се трофеја. Стрелци за победнички тим, сјајну чету Душана Прибаковића и Јована Ракијаша, били су Немања Милосављевић (два пута) и Лука Мартиновић, док су за ГСП Београд мреже тресли Јован Милетић и Стефан Димић.
За најбољег играча ове сезоне изабран је Немања Милосављевић (А1 Србија), његов имењак и саиграч Зекановић је најбољи голман, док су трофеји за најбољег тренера и стрелца (пет голова) отишли у руке вође екипе ГСП Београд Милоша Угринића и његовог голгетера Јована Милетића. Фер-плеј екипе су ФК Партизан и Пинк.

Одржавање такмичења ове сезоне помогли су генерални спонзор Сокцер кладионице (soccerbet.rs), генерални покровитељи Спортски савез Србије, златни спонзори Лав пиво, Техномедиа и ОТБ Инжењеринг, као и спонзор освежења Гала вода.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ