Поводом 54. Међународног сајма аутомобила у Београду штанд Компаније Дунав осигурање посетио је капитен ФК Партизан Саша Илић који је дружећи се са гостима сајма и присутним новинарима исказао задовољство заједничком сарадњом.

– Када сте на месту капитена Партизана имате велику одговорност према свом клубу и саиграчима. Нарочито ако сте дуго на спортским стазама. То се односи и на «Дунав осигурање» које већ 45 година веома успешно траје и опстаје на тржишту.

Није лако ни у спорту ни у бизнису доспети на прву позицију, а још је теже ту и опстати. Градили смо име и традицију и достигли квалитет и светске стандарде. Зато ми је драго што «Дунав осигурање» као партнер и спонзор подржава фудбалски клуб «Партизан» и што ће то наставити и у будућности, истиче Илић.

Поред Саше Илића присутним новинарима обратио се и директор Главне филијале у Компанији Дунав осигурање г. Љубомир Зец, као и директор маркетинга ФК Партизан г. Предраг Вујовић, који је том приликом честитао јубилеј компаније и премијерно представио дрес првог тима са знаком Дунав осигурања на рукаву, који ће играчи носити у недељу 31. марта 2019. године у утакмици 28. кола СЛС ФК Напредак − ФК Партизан у Крушевцу, али и убудуће, све док траје уговор Партизана и Дунав осигурања.

Капитени Партизана и Црвене звезде Саша Илић и Ненад Милијаш дружили су се са најмлађим посетиоцима сајма аутомобила и том приликом су потписивали лопте и мајице са знаком Компаније Дунав осигурања.

Биљана Обрадовић

no images were found

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ