Штопер Партизана Бојан Остојић после дуже паузе нашао се међу стартних једанест у утакмици 1/16 финала Купа Србије, док је Слободан Урошевић на позицији левог бека два пута асистирао за гол. Коначан резултат ФК Колубара – ФК Партизан 1:2 (0:1)

Драго ми је да сам после дужег времена могао да поново осетим чари једне овакве фудбалске утакмице, а посебно ме радује што смо одиграли одлично и што сам имао прилику да поново будем у тандему са Немањем Милетићем. Конкуренција у Партизану је велика на свим позицијама, али сви стрпљиво чекамо своје шансе и када је добијемо важно је да покажемо максимум. Драго ми је да је Партизан показао да је зрела екипа која може сваким даном све више да напредује и буде у трци за титулу као што се очекује − каже Остојић.

Мислим да смо одиграли добар меч с обзиром да су играли играчи који нису имали већу минутажу током претходних кола. Контролисали смо све време утакмицу, прошли даље и показали да на други тим мозе да се итекако рачуна. Свакако ми асистенције значе за самопуздање, а посебно ми је драго што је Николић дао гол, јер се и приватно дружимо. Знам какав је играч и да је ово само његово загревање за даље. Што се тиче Ђерлека он је веома талентован млади играч, добро сарађујемо када играмо заједно, а посебно ми је драго што је постигао првенац на моју асистенцију. Надам се да ће наставити са добрим играма − завршио је Урошевић.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ