У четвртак 26. јула 2018. године црно-бели ће играти 2. коло квалификација за Лигу Европе против екипе Тракај из Литваније. О мечу који почиње у 20:30 минута говори првотимац Партизана Саша Здјелар.

Изненађења у фудбалу више нема, то је реченица која се сада стално изговара, али је имала потврду и кроз почетак квалификација, али и на завршеном СП у Русији. Фудбалска технологија је много напредовала ,све је доступно преко интернета, а могућности за усавршавања су многа. О екипи Тракаја не знамо много, али будући да су победили Иртиш који је био фаворит, говори да ни у једном тренутку нема потцењивања противника. Сигурно да је реч о о доброј и организованој екипи о којој ћемо више сазнати кроз анализу.

Очекивања:

Очекивања су велика као и увек када играмо пред нашим навијачима, јер смо свесни дреса који носимо, а и њихових очекивања од сваког играча Партизана. Желео бих да им поручим да буду стпљиви, имамо добар тим, млад тим. Имамо три момка од 18 година и за све је потребно време, па и за њих. Уз то имамо доста нови играча што захтева време да се екипе уигра. Желим да их позовем да дођу у што већем броју, јер нам њихова подршка много значи − каже Саша Здјелар.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ