Навикли смо да Партизан већ годинама међу првима креће са летњим припремама, а свакако разлог број један су утакмице квалификација за европске купове, које по распореду и ове године, стартују средином јула.

Данас преподне првотимци су се окупили на Земунелу, да би потом уследила и званична прозивка од 10:00 часова. Медицински прегледи и тестирања обављени су током викенда у клиници Вита Максима.

Играче су поздравили председник клуба Милорад Вучелић, спортски директор Ивица Илиев, као и тренер Ђукић. Поред њих, присутни су били и потпредседник клуба проф др. Владимир Вулетић, чланови УО Драгољуб Траиловић, Небојша Петровић, Миломир Глигоријевић и др Зоран Рајић, као и генерални директор клуба Милош Вазура.


Прозивка за нову сезону


Одмах после поздравних беседа, играчи су одржали састанак у свлачионици са тренером Ђукићем и – правац на терен у нову сезону…

Данас је било присутно 34 играча на прозивци:

Голмани: Јовичић, Поповић, Стевановић, Кљајић;

Дефанзивци: Вулићевић, Цуцин, Влалукин, Милетић (Р) Немања, Остојић, Павловић, Марковић, Митровић, Бошњак, Антонов, Милетић (Г) Немања, Урошевић, Шеховић;

Везисти: Здјелар, Косовић, Драман, Јевтовић, Илић, Вакулко, Страхиња Јовановић, Кокир, Тошић, Ђерлек, Бирманчевић; 

Нападачи: Ивановић, Ожеговић, Тавамба, Ђорђе Јовановић, Ђилас, Николић.

Због обавеза према репрезентативним селекцијама, тиму ће се касније придружити Владимир Стојковић, Јанковић и Рикардо.

Тренинзи ће се одвијати до 22. јуна на Земунелу, када ће комплетан погон да се пресели у Птуј и Гранд хотел Примус, где се остаје све до 4. јула. Тренинзи ће се одвијати на терену ФК Алуминијум из Кидричева, а биће одиграно и неколико тест мечева:

– 25. јун, Хонвед (Мађарска);

– 27. јун, Краковиа (Пољска);

– 29. јун, Ростов (Русија).

– 1. јул, Горица (Слoвенија).

– 3. јул, Зорја (Украјина).

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ