Српски савез за рекреативни спорт особа са инвалидитетом, у сарадњи са ФК Партизан, већ другу годину заредом организује манифестацију под називом Спортом до осмеха.

Циљ манифестације је да се окупи што већи број деце и омладине са сметњама у развоју, која ће провести један леп спортски дан у друштву њихових спортских идола. Ове године је учествовало 200 деце из Суботице, Новог Сада, Ваљева, Старе Пазове, Обреновца и Београда.

Манифестацију су подржале бројне јавне личности, између осталих: спортски директор ФК Партизан г. Ивица Илиев, играчи ФК Партизан Бојан Остојић и Марко Јевтовић, потпредседница Српског савеза за рекреативни спорт особа са инвалидитетом Марина Тадић, капитен ФК Ц. звезда Вујадин Савић, репрезентативке Србије у одбојци Бранкица Михајловић и Тијана Малешевић, глумци серије Истине и лажи Бузуровић Стефан и Владимир Ковачевић, продекан факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију г. Александар Југовић…Такође у игри са децом  учествовали су и кадети ФК Партизан, њих дванаест.

 

Приредила: Маја Крстајић

no images were found

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ