Nakon objave saradnje u januaru internacionalna šoping zajednica Cashback World i fudbalski klub Partizan proširuju svoje partnerstvo. Ovom saradnjom FK Partizan postaje deo internacionalne šoping zajednice sa FK Partizan Cashback Programom i Cashback karticom. Šoping zajednica pruža svojim članovima, kojih je trenutno 9,5 miliona u celom svetu, mnogobrojne atraktivne prednosti prilikom kupovina.

Na konferenciji za novinare koja je danas održana u Beogradu FK Partizan i Cashback World predstavili su javnosti sledeću fazu svoje saradnje. 

Internacionalnu šoping zajednicu Cashback World na pres konferenciji su predstavljali Vladan Bućković, izvršni direktor kompanije My World za Srbiju, Dragoslav Tomić, regionalni menadžer za Balkan i istočnu Evropu kompanije My World, direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović, kao i fubaler crno-belih Svetozar Marković.

Saradnja sa renomiranim i uspešnim klubom kao što je FK Partizan i prilika da im poželimo dobrodošlicu u Cashback World ispunjava nas ponosom“, kaže Vladan Bućković iz Cashback World-a.

FK Partizan Cashback Program

  • Za svaku kupovinu koju obave online ili u prodavnici neke od partnerskih firmi članovi FK Partizan Cashback Programa dobijaju do 5% Cashback i sakupljaju Shopping Points i mogu da ih iskoriste za specijalne ponude partnerskih firmi koje su navedene na cashbackworld.com.
  • Članovi FK Partizan Cashback Programa mogu da ostvare prednosti iz kupovina prilikom svojih kupovina u više od 90,000 partnerskih firmi u 47 zemalja širom sveta, od čega je oko 370 locirano u Srbiji.
  • 1% od iznosa kupovina koje izvrše navijači kroz FK Partizan Cashback Program dodeljuje se direktno mladim talentima iz Omladinske škole kluba.
  • Program omogućava i malim preduzećima da postanu deo internacionalne šoping zajednice i ponude prednosti iz kupovina svojim kupcima.

O brendu Cashback World

Ciljna grupa Cashback World-a su potrošači koji žele da štede novac prilikom kupovina u prodavnicama širom sveta ili putem online šopinga  (Cashback i Shopping Points). Cashback Solutions se obraća svim preduzećima koja žele da koriste internacionalni Program lojalnosti kupaca zastupljen u mnogim branšama. Cashback World je trenutno prisutan na 47 tržišta. 9,5 miliona članova koristi prednosti iz kupovina u više od 90.000 partnerskih firmi širom sveta. Cashback World se već godinama angažuje u oblasti sporta i zaključio je mnogobrojne kooperacije u oblasti fudbala, motociklizma, hokeja na ledu i rukometa, među njima su SK Rapid Wien,  MotoGP™, European Handball Federation i italijanski golferski savez. Cashback World je aktivan i u CSR oblasti i podržava Child & Family Foundation, udruženje za pružanje pomoći ugroženoj deci, mladima i porodicama, kao i Greenfinity Foundation, udruženje koje se zalaže za održivu zaštitu životne sredine.

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ