За свега неколико месеци по доласку из белгијског Вестерлоа постао је љубимац публике. У штоперском тандему са Бојаном Остојићем и сада Миланом Митровићем чувао је мрежу од противничких напада и доказао свој статус у Партизану.

Немања данас пуни 27 година и на свој рођендан говори о црно-белима, прелазном року и рођенданским жељама.

Увек наравно може боље − започиње рођенданску причу Немања Милетић. − Сматрам да сам одиграо добру полусезону. На срећу брзо сам се адаптирао по доласку и почео да играм и пружам добре партије. Све у свему задовољан сам учињеним, али сам сигуран да ћу бити још бољи у наставку.

По чему ћеш памтити долазак у Партизан и прве дане 2018. године?

Свакако по добрим играма, али и не само својим, већ и целог тима, чиме сам скренуо пажњу на себе код других клубова што ми веома импонује. Као што знате клуб је добио већ уносне понуде за мене, али за сада нисам на продају. Овде ми је прелепо, размишљам само о Партизану и како да сви будемо још бољи и прођемо Викторију Плзен и одбранимо дуплу круну.

Како оцењујеш екипу Викторије Плзен?

Озбиљан противник са којим неће бити лако. Али ми смо свесни себе, знамо колико можемо и идемо у том правцу. Зато сада напорно радимо и спремамо се максимално за први меч.

Данас си напунио 27 година. Ко ти је први честитао?

Моја лепша половина девојка Неда, сестра,мајка и отац. Себи сам пре свега пожелео здравље, а све остало ће само доћи − завршава Немања Милетић

 

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ