Хотел „Хајат“ је од 23. до 25. октобра 2017. године био домаћин 38. по реду симпозијума фудбалских тренера. У питању је најпрестижнији симпозијум у Европи који је организовала Европска федерација тренера (АЕФЦА).

Било је присутно око 150 гостију, а међу њима и многе угледне фудбалске личности. Председник организације, швајцарац Валтер Гаг отворио је догађај у Београду.

Као предавачи активно су учествовали селектор репрезентације Португалије Фернандо Сантос, други Португалац Жосе Тавареш, Жерар Улије, као и кроз панел дискусију селектор Црне Горе Љубиша Тумбаковић, Слободaн Павковић, фудбалски судија Милорад Мажић и чувени стручњак Велибор Бора Милутиновић. Присутан је био и проф. Александар Јанковић, директор Центра за едукацију фудбалских тренера Србије.

Своје представнике имали су Барселона, Порто, a такође и Партизан. 

Сваки предавач говорио је о посебној теми, а Партизан су на овој манифестацији представљали председник Омладинске школе Недељко Костић и секретар Драган Шушњар, који су представили рад у Омладинској школи црно-белих.

У презентацији обојице објашњена је стратегија развоја Омладинске школе нашег клуба, како у фудбалском погону, тако и организационо-административном делу.

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ