У пријатном амбијенту Клуба привредника у Београду, челници Партизана угостили су представнике Динама из Кијева, као и представнике УЕФА,  који вечерас присуствују утакмици групне фазе ЛЕ.

Током двочасовног дружења којем су присуствовали председник ФК Партизан г. Милорад Вучелић, генерални директор г. Милош Вазура, директор маркетинга г. Предраг Вујовић, менаџер за односе са УЕФА г. Ненад Даниловић, као и г. Предраг Крџић и г. Драган Траиловић, покренуте су многе теме које су уз пријатану атмосферу и амбијент оставиле простора за нова заједничка дружења и пословне контакте.

Председник ФК Партизан г. Милорад Вучелић гостима је уручио пригодне поклоне у знак сећања на боравак у Београду, као и групну фазу ЛЕ, коју црно-бели играју годинама уназад.

Делегат УЕФЕ г. Пукинскс Едгарс из Литваније, захвалио су се љубазним домаћинима са жељом за нова спортска достигнућа у будућности, као и реализацију вечерашњег меча на фер и спортски начин.

Све три стране су уједно изразиле  жаљење због одсуства публике и играња пред празним трибинама услед казне коју је ФК Партизан добио на почетку квалификација за Европско такмичење.

Утакмица групне фазе ЛЕ Партизан – Динамо Кијев почиње у 21.05ч уз директан пренос на РТС 1.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ