tim_22

Фудбалери и стручни штаба Партизана одмах после финала купа отишли су на двонедељни одмор, а стручни штаб је направио детаљан план и програм припрема. По њему, окупљане за почетак следеће сезоне је предвиђено за 10. јуни, када ће у два дана комплетан погон обавити медицинска тестирања.

palisad_hotel

До 14. јуна екипа ће се припремати на Земунелу, а тада се прелази на Златибор, где се остаје до 22 јуна. Тога дана, пре повратка, заказана је и прва тест утакмица против Младости из Лучана.

vivat_hotel

Завршни део припрема биће обављен у Словенији, где су за базу изабране Моравске Топлице код Мурске Соботе. Тамо ће се припремати и играти тест утакмице од 25. јуна до 5. јула, када је предвиђен повратак у Београд. Од предвиђене 4 тест утакмице, два противника су већ позната – дански Kопенхаген (29. јуна) и московски ЦСKА (1. јули).

После повратка у Београд следе припреме за почетак квалификација Лиге шампиона (11/12. јули), а противник ће се знати на жребу који је на распореду 19. јуна у Ниону, и Супер лиге Србије, која ће вероватно почети 15. или 22. јула 2017.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ