„Веома сам срећан због ова два гола, посебно због тима, јер смо остварили још једну победу“, каже Рикардо Гомеш.

„За мене је посебно значајно јер сам као нападач две утакмице био без гола и онда су ова два поготка у једног утакмици веома важна, као што је и за сваког нападача. То даје додатну мотивацију да „гриземо” и мотивишемо се још више на свакој следећој утакмици.
Увек је тешко играти на стадиону Вождовца јер имају терен са вештачком травом на који ми нисмо навикли. Адаптирали смо се брзо и добро, снажно смо почели. Видели сте да у последње три утакмице са Војводином, Келном и сада постижемо голове на самом почетку и онда је лакше, јер вам гол даје самопоуздање и шансе да играте боље. Данас смо креирали много добрих ситуација, сви смо сјајно играли, пружили врхунску партију тимски и то треба да задржимо. Атмосфера у свлачионици је добра, јер када се побеђује онда су сви расположени. Неће бити лако задржати овај ниво за сваку утакмицу, али ћемо се трудити да од самог тренинга то буде врхунски како бисмо пренели и на остало.

Сада имамо неколико дана да се припремимо за важну утакмицу са Келном. Знамо да имају изузетан тим, али и шта та три бода могу да нам донесу.
Добар опоравак и фокус су сада важни јер ће утакмица бити изузетно јака, али смо већ спремни ментално и сви ће дати 100 посто на терену!“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ