У среду, 22. фебруара 2023. године, ФК Партизан покреће званично чланство у „Клубу пријатеља ФК Партизан” где чланови могу постати сви који воле и навијају за црно-беле.

Свако ко постане члан „Клуба пријатеља ФК Партизан” добија могућност различитих привилегија и учешћа у активацијама клуба, зависно од нивоа чланства.

Члан може постати свако ко на сајту www.partizan.rs у падајућем менију „чланство”, попуни све потребне податке који се потом, електронским путем, шаљу нашим партнерима ticketline.rs

За све чланове „Клуба пријатеља ФК Партизан“ ће организовати отворен тренинг на почетку сезоне на главном терену Спортског центра „Телеоптик“, а једном месечно омогућен је обилазак стадиона и Спортског центра клупским аутобусом. Уз то, омогућен је попуст код званичних спонзора Фудбалског клуба Партизан.

У овом тренутку, сви чланови Клуба могу остварити следеће попусте:
1. Ваучер за кладионицу Soccer
2. Кафетерија ваучер при учлањену у вредности од 500 динара
3. Ваучер за попуст од 10% у компанији Мона
4. Попуст од 10% на услуге у медицинском систему „Acibadem Bel Medic“
5. Попуст од 10% на куповину у компанији Zepter
6. Попуст од 10% на куповине у продајним објектима „Лап топ центра“
7. Синд попуст од 10% на куповину угоститељског асортимана и попуст од 5% на куповину аутомобила

Додатни бенефити који се остварују, у зависности од врсте чланства:
-     Чланство за новорођенче до 1. године живота: 15% попуста на опрему за бебе
-     Стандардно чланство: куповина сезонске улазнице „Трибина” за сезону 2023/24 по повлашћеним ценама, попуст у ФК Партизан Шопу, могућност куповине улазница за гостујуће трибине када ФК Партизан игра у Европи у оквиру УЕФА такмичења (под условом да таква могућност постоји)
-     Породично чланство: куповина породичне сезонске улазнице „Трибина” за сезону 2023/24 по повлашћеним ценама, попуст у ФК Партизан Шопу, попуст за децу на летњем кампу ФК Партизан, попуст од 10% на опрему за бебе
-     ВИП чланство: могућност куповине ВИП сезонске улазнице „Ложа“, попуст у ФК Партизан Шопу, могућност путовања чартер летом на гостујуће утакмице у организацији клуба (5 места минимум), пријаве преко сајта извлачење за 5 чланова, позив на коктеле и прославе, могућност куповине улазнице прве категорије када ФК Партизан игра у Европи у оквиру УЕФА такмичења (ако таква могућност постоји)
-     Организовани клубови пријатеља/преко 100 чланова: статус клуба пријатеља се стиче учлањењем најмање 100 чланова. Чланство се остварује преко сајта уз уписивање у обрасцу пријаве ком Клубу пријатеља припада члан. Клуб са највише чланова остварује право на један комплет опреме за локални фудбалски клуб, председник клуба са највише чланова остварује право на једно путовање са клубом на инострану утакмицу. Клуб са преко 100 чланова остварује право на „Црно-бело вече” на коме ће гостовати два фудбалера и чланови УО ФКП, гостовање ветерана на утакмици са ветеранима локалног клуба. Три клуба са највише чланова у текућој години остварују право на пријатељску утакмицу локалног клуба са комбинованим саставом ФК Партизан

Понуде и начин плаћања:
У понуди је пет врста чланских картица:
-     Чланство за новорођенче: од 0 до 1 године – 500 динара
-     Стандардно чланство:1.000 динара
-     Породично чланство: 800 динара по члану, деца од 1 до 18 година
-     ВИП чланство: 10.000 динара годишње
-     Организовани клубови пријатеља/преко 100 чланова: 800 динара

ПРОДАЈНИ КАНАЛИ:
Онлине продаја од 22.02.2023. године, директним плаћањем онлине картицом на сајту ticketline.rs.
Онлине купљене чланске картице можете подићи на Тикетлајн продајном месту или Вам могу бити достављене на кућну адресу.
Уколико се приликом онлине плаћања одлучите за доставу, потребно је послати фотографију личне карте (обе стране документа) или пасоша на е-мејл адресу: dokument@ticketline.rs.
Тек када се добије фотографија Вашег идентификационог документа (личне карте/пасоша), биће Вам послате чланске картице.
За готовинска плаћања, директно на Тикетлајн продајном месту:
– од 22.02.2023. године: Тикетлајн Шоп – Нови Београд, ТЦ Нови Меркатор (од 10 до 18 часова, недеља је нерадни дан).
Могућа је и уплата на рачун, уз преузимање чланских картица на Тикетлајн продајном месту или доставу истих на кућну адресу.
Након урађене резервације, у року од 24 часа је неопходно извршити уплату на текући рачун према инструкцији са уплатнице коју добијате у прилогу резервационог мејла.
Достава чланских картица је могућа и то само ако се након урађене резервације, у року од 24 часа изврши уплата на текући рачун. Након уплате, потребно је послати фотографију личне карте(обострано) или пасоша на мејл адресу: dokument@ticketline.rs.
Тек када се добије фотографија Вашег идентификационог документа (личне карте/пасоша), биће Вам послате чланске картице.

Цена доставе:
Србија: 800,00 динара
Европа: 10.000,00 динара
Свет: 12.000,00 динара

Омогућена је и резервација чланских картица путем телефона +381 11 20 30 570 .
Радно време кол центра је од понедељка до петка, од 10 до 17 часова.
Телефонски позив се тарифира по цени локалног позива.

ГОТОВИНСКИ РАЧУН ЗА ПРАВНА ЛИЦА МОГУЋЕ ЈЕ ДОБИТИ САМО УКОЛИКО ПРЕ ИЗДАВАЊА ФИСКАЛНОГ РАЧУНА НАГЛАСИТЕ ДА ВАМ ЈЕ ПОТРЕБАН ГОТОВИНСКИ РАЧУН.
ЗА ИЗДАВАЊЕ ГОТОВИНСКОГ РАЧУНА ПРАВНИМ ЛИЦИМА ПРИ ОНЛИНЕ КУПОВИНИ, НЕОПХОДНО ЈЕ ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ (УЛОГУЈЕТЕ) КАО ФИРМА И УНЕСЕТЕ ВАШ ПИБ.

Једна особа може купити 1 чланску картицу уз лични идентификациони документ, за себе.

Такође, могуће је купити чланске картице и за остале чланове породице, али се и за та лица морају доставити њихови подаци(име и презиме, ЈМБГ, адреса, телефон, емаил адреса), јер су чланске картице персонализоване и 1 особа може поседовати само 1 картицу на своје име.

Посебна напомена: Сходно Закону о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама Републике Србије, продаја улазница за грађане Републике Србије могућа је само уз идентификациони документ са фотографијом (лична карта или пасош ) или за странце (пасош). Лица млађа од 16 година не могу сама купити чланску картицу нити бити на спортској манифестацији без пунолетног пратиоца.
Све додатне информације можете добити ИСКЉУЧИВО позивом на телефон + 381 11 20 30 570.