ФК Партизан се ограђује од групе “навијача” који су синоћ на стадиону “Карађорђе” у Новом Саду, током утакмице Пролетер – Партизан, погрдно скандирали и вређали председника Републике Србије Александра Вучића. ФК Партизан се противи политичким паролама и злоупотребама навијача на стадионима у политичке сврхе. Истичемо да ниједан члан актуелне управе ФК Партизан не би себи дозволио да подржи вредјање институција државе Србије.
ФК Партизан није био организатор јучерашње утакмице и зато не може да сноси одговорност за непримерено понашање групе навијача на Западној трибини. Истовремено, ФК Партизан се захваљује навијачима на Јужној трибини и већини гледалаца на Западној трибини стадиона “Карађорђе” због фер и спортског навијања и подршке нашем тиму, који је на гостујућем терену, уз одличну игру, остварио убедљиву победу у првом колу Линг Лонг Супер Лиге.
ФК Партизан препознаје и подржава све напоре Председника Републике и осталих институција Државе, који доприносе да се квалитет фудбала и спорта у нашој земљи подигне на виши ниво.
Управа ФК Партизан браниће свој клуб и никоме неће дозволити да страхом и увредама покуша да оскрнави државу, ФК Партизан и спорт.
ФК Партизан све представнике медија доживљава као партнере, са заједничким циљем – информисање јавности и армије навијача о свим актуелним догађајима у нашем клубу. Отворени смо за сваку добронамерну критику, против смо сензационалистичких наслова који не доприносе стварању позитивне атмосфере и превазилажењу проблема.
Желимо регуларну домаћу Лигу, успешан наступ ФК Партизан и осталих српских клубова на Евро сцени, пуне трибине спортских објеката, на којима ће навијачи бодрити фудбалере.
За друге се навија, Партизан се воли !!!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ