Иако због пандемије Ковид-19 није могуће присуство публике на утакмицама Linglong Tire СЛС, првотимци Партизана Милан Лола Смиљанић, Саша Здјелар, Такума Асано, Лазар Марковић и капитен Владимир Стојковић уручили су сезонске карте за Југ навијачима са Јужне трибине!

‘Част ми је што сам данас овде и што као странац осећам колико подршку имају сви играчи Партизана. Свима је жао што нема публике на стадиону, јер кад загрми 20 000 навијача током европских утакмица онда не постоји сила која нас може зауставити. Зато ми је драго што сам данас са саиграчима нашим навијачима поделио сезонске карте за јужну трибину, јер и на овај начин осећамо њихово присуство сваки пут!-каже Такума Асано!

– Сви знамо шта значи свети дрес и грб за који се боримо! Иако физички током утакмице нису са нама, ово је симболика кроз коју показујемо наше јединство и њихово присуство и подрску у сваком тренутку – надовезао се Милан Лола Смиљанић.

Уз навијачке песме и праву енергију момци су као и увек добили велику подршку за наставак сезоне и борби како у националном првенству,тако и у Лиги Европе!

Заједно до победе!

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ