Баш на 29. рођендан, Александар Шћекић је приказао још једну одличну партију у дресу Партизана и асистирао Такуми Асану за први гол црно-белих, за резултат 0:1 (50’).
Одлучујући гол за Партизан дао је Лазар Марковић (79’) и тако утврдио победу која је тиму на челу са Александром Станојевићем донела не само три бода, већ и седму победу у низу.

У недељу ујутру, пред почетак тренинга, Шћекић износи своје утиске.

„Играчи су ми, победом на тешком гостовању на крову, на најбољи начин честитали рођендан. Тешка утакмица у којој се није било лако прилагодити на терен и све друге пропратне услове, али смо показали да када играмо као тим, чак и када не иде најбоље, идемо до победе која је јако битна за нас.

На констатацију да се чинило да у првом полувремену не иде све по плану, Александар каже:
„После 45 минута игре привикли смо се на терен и све што нас је чекало у наставку! Били су веома агресивни и није било лако играти и успоставити игру на вештачкој подлози. Један добар низ победа је иза нас. Сада само треба да наставимо у овом ритму и будемо још бољи“, и на питање која му је рођенданска жеља, додаје:
„Моје рођенданске жеље су да будемо сви живи и здрави и да се ово све више заврши са короном, јер желимо да играмо и уживамо пред пуним трибинама наших навијача!“

Биљана Обрадовић

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ