Posle dve godine provedenih u Partizanu, sedamdeset odigranih utakmica, sedamnaest golova i osam asistencija,Đorđe Ivanović bi u toku dana trebao da otputuje u Sloveniju i postane novi igrač Ljubljanske ‘Olimpije’.

Veliki drug, kojeg su saigrači od milošti zvali Đole, jutros je posetio sportski centar kako bi se tokom treninga oporavka pozdravio sa svojim saigračima. A da je gotovo izvesno da će napustiti crno-beli tabor i dalju igračku sreću potražiti u Sloveniji, bilo je jasno svima koji su gledali najnoviju epizodu emisije Partizan News!

– Jutros sam išao da se pozdravim sa saigračima i iskreno, nije mi bilo lako. To su momci sa kojima sam proveo dve i po godine u klubu, sa kojima sam od prvog dana delio i dobro i zlo. Mnogi od njih su mi postali veliki prijatelji i koliko god je ovaj rastanak samo fudbalski, ne može a da ne zaboli…
– Sećam se kada sam došao u Partizan, to je tada za mene bio jedan totalno drugi svet. Svi mislimo kada postignemo rezultate da smo uvek spremni i zreli za prelazak u jedan tako veliki klub, ali tek kada dođete, kada zakoračite na tu travnatu površinu, vidite da je to jedna druga fudbalska dimenzija. A ti momci su od prvog dana bili uz mene i kada sam imao sumnje u samog sebe su mi vraćali nadu.
– Bilo je mnogo lepih trenutaka, naših šala, zajedničkih putovanja, kafi…Zaista smo disali kao jedan. Sećam se kada sam postigao pet golova Vodojaži, to su šale bile danima. Na kraju Kupa Srbije sam proglašen i za naboljeg strelca.
– Mom Partizanu želim da osvoji titulu i uđe u grupnu fazu Lige Evrope. Nema tu mnogo priče, oni žele i to mogu. Samo je pitanje trenutka kada će kockice da se poklope i da Partizan opet bude šampion!

– Zahvaljujem se svima u klubu, svima na SC Partizan -Teleoptik koji su 24 časa sa nama. Jedna od najlepših epizoda mog života! Hvala navijačima i ne zaboravite da je Partizan iznad svih!

FK Partizan želi svu sreću Đorđu Ivanoviću u novom klubu i zahvaljuje na vremenu koji je revnosno proveo u dresu crno-belih!

Biljana Obradović

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE