После две године проведених у Партизану, седамдесет одиграних утакмица, седамнаест голова и осам асистенција,Ђорђе Ивановић би у току дана требао да отпутује у Словенију и постане нови играч Љубљанске ‘Олимпије’.

Велики друг, којег су саиграчи од милошти звали Ђоле, јутрос је посетио спортски центар како би се током тренинга опоравка поздравио са својим саиграчима. А да је готово извесно да ће напустити црно-бели табор и даљу играчку срећу потражити у Словенији, било је јасно свима који су гледали најновију епизоду емисије Partizan News!

– Јутрос сам ишао да се поздравим са саиграчима и искрено, није ми било лако. То су момци са којима сам провео две и по године у клубу, са којима сам од првог дана делио и добро и зло. Многи од њих су ми постали велики пријатељи и колико год је овај растанак само фудбалски, не може а да не заболи…
– Сећам се када сам дошао у Партизан, то је тада за мене био један тотално други свет. Сви мислимо када постигнемо резултате да смо увек спремни и зрели за прелазак у један тако велики клуб, али тек када дођете, када закорачите на ту травнату површину, видите да је то једна друга фудбалска димензија. А ти момци су од првог дана били уз мене и када сам имао сумње у самог себе су ми враћали наду.
– Било је много лепих тренутака, наших шала, заједничких путовања, кафи…Заиста смо дисали као један. Сећам се када сам постигао пет голова Водојажи, то су шале биле данима. На крају Купа Србије сам проглашен и за набољег стрелца.
– Мом Партизану желим да освоји титулу и уђе у групну фазу Лиге Европе. Нема ту много приче, они желе и то могу. Само је питање тренутка када ће коцкице да се поклопе и да Партизан опет буде шампион!

– Захваљујем се свима у клубу, свима на СЦ Партизан -Телеоптик који су 24 часа са нама. Једна од најлепших епизода мог живота! Хвала навијачима и не заборавите да је Партизан изнад свих!

ФК Партизан жели сву срећу Ђорђу Ивановићу у новом клубу и захваљује на времену који је ревносно провео у дресу црно-белих!

Биљана Обрадовић

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ