Првотимац Партизана, господин Бојан Остојић и портпарол клуба госпођа Биљана Обрадовић су 1. децембра посетили Клиничко болнички центар Звездарa, који слави 85. рођендан.

У разговору са генералним директором, професором доктором Петром Сворцаном, Остојић је изјавио:

„Жао ми је што због тренутне ситуације са Kови̇д-19 нисмо у могућности да данашњи јубилеј обележимо у присуству свих првотимаца Партизана, али и на овај начин желимо да дамо свој допринос и подсетимо све на важност очувања овакве здравствене институције“ и додао:

„Испред ФК Партизан, свих запослених и целог тима, желим да се захвалим свом медицинском особљу и здравственим радницима широм Србије на надљудској бори током пандемије и да им поручим да смо уз њих!“

„Такође, апелујем на све да будемо одговорни, да носимо маске, да не излазимо на места на којима има пуно људи како бисмо сачували једни друге.“

После краћег разговора, уз поштовање свих мера заштите од Kовид-19, Остојић је уручио урамљен дрес са бројем 85, као и маске са обележјима ФК Партизан, за особље клиничког центра које навија за клуб из Хумске.

„Хвала ФК Партизан сто је поводом 85 година КБЦ Звездара посетио нашу установу која има чак 1800 запослених од којих многи прате фудбал и верно навијају. Искористио бих прилику да позовем све да се придржавају мера како бисмо сто пре победили Корону и могли да одемо на стадион и навијамо.” – Проф. др Петар Сворцан, вд директор КБЦ Звездара.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ