Прву европску утакмицу Немање Милетића од повратка у Партизан обележила је друга победа и максималан учинак у групној фази Лиге конференција. Своје утиске након меча изнео је за клупски сајт:
,,Невероватан осећај, поготово што сам играо своју природну позицију штопера. Драго ми је што нисмо примили гол и што смо победили. Могу рећи да смо можда ,,једном ногом” и прошли групу. Морамо ово што пре да заборавимо јер имамо много тешку утакмицу у недељу са Напретком, али генерално сам задовољан”.

Лоши временски услови спречили су скоро две трећине навијача са купљеним улазницама да дођу на стадион, а Милетић се нада да током наредног меча то неће бити случај.
,,Нажалост је било тако, лоше време, али морам да се захвалим људима који су и по оваквом времену дошли да нас бодре. Надам се да ће већ против Гента, када будемо играли следећу утакмицу код куће, бити пун стадион. Они ће нам бити директни конкуренти за прво место”.

Штоперски тандем на мечу чинили су он и Игор Вујачић, а својом игром су показали да одлично сарађују на терену.
,,Као да сам већ играо са Вујкетом, Остојом и Санијем (прим. аут. Игор Вујачић, Бојан Остојић и Синиша Саничанин). Стварно сам се брзо уклопио јер је остало 90% играча који су били ту када сам отишао тако да није било тешко. Радио сам напорно са шефом и видео- анализе и брзо сам се уклопио, са добрим играчима је увек лако уклопити се”.

Следећи меч црно- бели играју већ у недељу, 3. октобра против екипе Напретка у Крушевцу. Милетић истиче да се треба што пре окренути тој утакмици:
,,Напредак нам је увек правио проблеме, поготово што играмо код њих. Морамо да будемо спремни за ту утакмицу, да останемо на првом месту. Архивираћемо што пре овај меч, лепо је што смо победили, али већ за три дана имамо утакмицу са Напретком коју морамо да добијемо”.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ