У уторак 06. октобра у спортском балону у улици Браће Јерковић 119 који припада Центру за заститу одојчади деце и омладине,
организација Дечје Срце у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања организовала је манифестацију ДЕЦА И СПОРТ у оквиру Дечије недеље.

Фудбалери Партизана Александар Миљковић и Слободан Урошевић донели су поклоне из црно-белог бутика, као подстрек малишанима да се поред спорта ангажују и на пољу образовања.

Поред излагања министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије г. Зорана Ђорђевића, окупљеним малишанима се обратио и првотимац Партизана Александар Миљковић речима:

‘Хвала вам што сам данас имао прилику да се дружим са вама! Пуно ми је срце када као првотимац Партизана своји примером могу да вас подстакнем да се бавите спортом и уједно школујете.
Спорт вам доноси много тога лепог, али су и неуспеси његов саставни део. Зато будите храбри и борите се!

Дечијој недељи, присуствовали су и Дејана Бачков, шампионка света у паратеквонду, параатлетичари Жељко Димитријевић који је 95% слеп и који се такмичи у дисциплини бацање копља и Милош Грлица који је у колицима, а његова дисциплина је бацање чуња. као и омладинци Црвене Звезде Никола Пантић и Андреј Ђурић.

Пропратно писмо - Дечија недеља

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ