Desni bek Partizana,Nemanja Miletić, danas se i zvanično oprostio od crno-belog dresa da bi karijeru nastavio u klubu Al Raed u Emiratima.
Miletić, koji je u Partizan došao iz belgijskog Vasterloa 2017.godina na poziciji štopera u Partizanu je zabeležio 162. nastupa i dao devet golova.

‘Svaki igrač u jednom trenutku poželi da nastavi i osveži svoju karijeru i ode u drugi klub, a kada taj dan dođe onda mu se vrate sve najlepše uspomene, zaboravi sve nedaće i probleme i razumno bude veoma teško. Već nekoliko sezona, posebno posle dobrih partija u Ligi Evrope postojalo je interesovanje za nastavak karijere i iz Francuske i drugih zemalja, ali tada sam bio potreban Partizanu i uvek je ta moja ljubav prema klubu bila prioritet. Ne mogu da ne kažem da sam u Partizanu uživao! Doneo mi je sve najlepše, pobede, grupnu fazu Ligu Evrope, sjajne evropske utakmice, pobede u derbijima…
Iz Partizana sam upisao i dobio poziv za nacionalnu selekciju i sve to zajedno govori o tome kako smo radili i šta je Partizan kao institucija!
Ostala je velika žal za titulom,to je jedino što mi je uvek ,a i svima rak rana,ali sam siguran da će moji saigrači trofej vratiti u Humsku i da ću se sa njima radovati na terenu.
Za desetak dana odlazim u Arabiju gde počinjem svoj novi životni ciklus.
Mojim saigračima,svim zaposlenima u Humskoj i na Teleoptiku,svim navijačima poručujem da budu uz Partizan! Svi mi odlazimo i dolazimo,ali naš Partizan je iznad svih!

Momci, sa vama do titule!

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE