Десни бек Партизана,Немања Милетић, данас се и званично опростио од црно-белог дреса да би каријеру наставио у клубу Ал Раед у Емиратима.
Милетић, који је у Партизан дошао из белгијског Вастерлоа 2017.година на позицији штопера у Партизану је забележио 162. наступа и дао девет голова.

‘Сваки играч у једном тренутку пожели да настави и освежи своју каријеру и оде у други клуб, а када тај дан дође онда му се врате све најлепше успомене, заборави све недаће и проблеме и разумно буде веома тешко. Већ неколико сезона, посебно после добрих партија у Лиги Европе постојало је интересовање за наставак каријере и из Француске и других земаља, али тада сам био потребан Партизану и увек је та моја љубав према клубу била приоритет. Не могу да не кажем да сам у Партизану уживао! Донео ми је све најлепше, победе, групну фазу Лигу Европе, сјајне европске утакмице, победе у дербијима…
Из Партизана сам уписао и добио позив за националну селекцију и све то заједно говори о томе како смо радили и шта је Партизан као институција!
Остала је велика жал за титулом,то је једино што ми је увек ,а и свима рак рана,али сам сигуран да ће моји саиграчи трофеј вратити у Хумску и да ћу се са њима радовати на терену.
За десетак дана одлазим у Арабију где почињем свој нови животни циклус.
Мојим саиграчима,свим запосленима у Хумској и на Телеоптику,свим навијачима поручујем да буду уз Партизан! Сви ми одлазимо и долазимо,али наш Партизан је изнад свих!

Момци, са вама до титуле!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ