U sklopu državnog teqball prvenstva koje se nastavlja za vikend 10. i 11. oktobra turnirom u Beogradu, prvotimci Partizana Vladimir Stojković, Milan Lola Smiljanić, Lazar Marković i Aleksandar Miljković isprobali su svoje veštine na novom Teq Smart modelu.

‘Do sada nisam imao prilike da igram na Teqball-u, čak i ne znamo tačno pravila. Mi smo ih danas prilagodili nama i malo kombinovali sa nožnim tenisom koji igramo pre treninga uz ševu. Zabavno je i izazvovno, stoga mi je drago što su stolovi postavljeni kod nas u centru gde uvek možemo da odigramo po partiju – kaže Smiljanić.

Na Smiljanića se nadovezao i Aleksandar Miljković:

‘Super zabava, ali ujedno veoma korisna stvar za samu motoriku. Morate da budete sve vreme skoncentrisani kako ne biste propustili poen i pogrešili. Malo nam treba da se uigramo, a onda krećemo mi sa organizacijom našeg internog turnira – smeje se Miljković.

Teq Smart sto je postavljen na SC Partizan – Teleoptik gde će prvotimci moći da ga koriste tokom dnevnih aktivnosti i treninga oporavka.

Ambasadori Teqball takmičenja u Srbiji su fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić i nekadašnji igrač Andrlehta Milan Jovanović, dok je počasni predsednik turnira legenda FK Partizan g.Ivan Ćurković.

Više o samom turniru i pravilima možete pročitati ovde.

 

FOTO GALERIJA: SANDIĆ FOTO

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE