У склопу државног teqball првенства које се наставља за викенд 10. и 11. октобра турниром у Београду, првотимци Партизана Владимир Стојковић, Милан Лола Смиљанић, Лазар Марковић и Александар Миљковић испробали су своје вештине на новом Теq Smart моделу.

‘До сада нисам имао прилике да играм на Teqball-у, чак и не знамо тачно правила. Ми смо их данас прилагодили нама и мало комбиновали са ножним тенисом који играмо пре тренинга уз шеву. Забавно је и изазвовно, стога ми је драго што су столови постављени код нас у центру где увек можемо да одиграмо по партију – каже Смиљанић.

На Смиљанића се надовезао и Александар Миљковић:

‘Супер забава, али уједно веома корисна ствар за саму моторику. Морате да будете све време сконцентрисани како не бисте пропустили поен и погрешили. Мало нам треба да се уиграмо, а онда крећемо ми са организацијом нашег интерног турнира – смеје се Миљковић.

Теq Smart сто је постављен на СЦ Партизан – Телеоптик где ће првотимци моћи да га користе током дневних активности и тренинга опоравка.

Амбасадори Teqball такмичења у Србији су фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић и некадашњи играч Андрлехта Милан Јовановић, док је почасни председник турнира легенда ФК Партизан г.Иван Ћурковић.

Више о самом турниру и правилима можете прочитати овде.

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ