U utakmici 21. kola Linglong Tire SLS, crno-beli su zabeležili desetu uzastopnu pobedu i upisali nova tri boda u meču sa ekipom Novog Pazara koji je završen rezultatom 4:1.
Za samo 10 minuta igre u drugom poluvremenu, golove za ubedljivu pobedu postigli su Lazar Marković ( 53’), Bibras Natko (62’ p) i Filip Holender (63’).
Autogol u ekipi Novog Pazara postigao je Vlajković, dok je gol za ekipu gostiju postigao Kojić u 76. minutu.
Posle završene utakmice za sajt Partizana razgovaramo sa strelcem drugog gola za crno-bele, Bibarsom Natkom.
„Mislim da je za nas veoma važno da smo pobedili i u ovoj utakmicu i uopšte pokazali koliko smo bolji na samom početku ove polusezone. Nije lako nastaviti niz koji smo započeli. Veoma sam srećan zbog ove pobede, jer je teren bio izuzetno težak za igru, tvrd, a uz to je bilo toliko hladno da nije uopšte bilo dobro vreme za fudbal.
Ali, naučili smo kako se pobeđuje kada su i ovakvi dani i zato sam izuzetno srećan“, kaže Natko, i dodaje „Naravno, nismo srećni što smo primili gol na kraju, ali bolje kada je 3:0, nego kada je 0:0.“
„Pre pauze sam imao malih problema sa nogom i bilo mi je teško u nekoliko utakmica i nisam igrao kao što želim. Ali, znam koliko je ovoj sad period važan za tim i šta bi značilo da sada napravim pauzu. U Turskoj smo radili baš dobro i video sam da mogu da se vratim u 100 posto formu. Mnogo sam bolje, noga mi je svežija i mislim da ceo tim, uključujući i mene, izgleda veoma dobro i nadam se da ćemo nastaviti tako.“

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE