У утакмици 21. кола Linglong Tire SLS, црно-бели су забележили десету узастопну победу и уписали нова три бода у мечу са екипом Новог Пазара који је завршен резултатом 4:1.
За само 10 минута игре у другом полувремену, голове за убедљиву победу постигли су Лазар Марковић ( 53’), Бибрас Натко (62’ п) и Филип Холендер (63’).
Аутогол у екипи Новог Пазара постигао је Влајковић, док је гол за екипу гостију постигао Којић у 76. минуту.
После завршене утакмице за сајт Партизана разговарамо са стрелцем другог гола за црно-беле, Бибарсом Натком.
„Мислим да је за нас веома важно да смо победили и у овој утакмицу и уопште показали колико смо бољи на самом почетку ове полусезоне. Није лако наставити низ који смо започели. Веома сам срећан због ове победе, јер је терен био изузетно тежак за игру, тврд, а уз то је било толико хладно да није уопште било добро време за фудбал.
Али, научили смо како се побеђује када су и овакви дани и зато сам изузетно срећан“, каже Натко, и додаје „Наравно, нисмо срећни што смо примили гол на крају, али боље када је 3:0, него када је 0:0.“
„Пре паузе сам имао малих проблема са ногом и било ми је тешко у неколико утакмица и нисам играо као што желим. Али, знам колико је овој сад период важан за тим и шта би значило да сада направим паузу. У Турској смо радили баш добро и видео сам да могу да се вратим у 100 посто форму. Много сам боље, нога ми је свежија и мислим да цео тим, укључујући и мене, изгледа веома добро и надам се да ћемо наставити тако.“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ