Градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић са сарадницима уприличио је пријем за делегацију фудбалског клуба Партизан која је посетила овај град. Чланови делегације поделили су чланске карте ФК Партизан на територији Града Прокупља, а овом приликом договорено је да сарадња Града Прокупља, ОФК Топличанин и ФК Партизан буде настављена у више праваца. Делегацију Партизана чинили су првотимци Немања Стевановић и Немања Милетић, чланови Управног одбора Драган Траиловић и Зоран Рајић као и директор скаут службе и легенда клуба Ивица Краљ.
,,Захваљујем се Партизану на свему што су омогућили нашој деци у претходном периоду, на званичним посетама вашем клубу, на одигравању пријатељских утакмица и на учешћу Партизана на нашем Меморијалном турниру. Надам се да ћемо наставити успешну сарадњу, а све за добробит деце и младих”, истакао је Милан Аранђеловић, градоначелник Прокупља.
,,Циљ наше посете је да се одужимо Прокупљу за сјајан пријем који су имала наша деца на Меморијалном турниру у фудбалу и промоција наше акције поделе чланских карата. Планирамо да наша школа фудбала буде присутна у вашем граду и узвратно да малишани из Топличанина посете фудбалску школу Партизана и комплекс нашег стадиона. Циљ нам је и промоција младих талената из читаве Србије, спремни смо да пошаљемо и наше тренере за едукацију деце. Очекујемо да оваквим акција промовишемо нашу северну трибину као „Дечију трибину“ за што више младих навијача и већ смо у неколико последњих међународних утакмица имали скоро 10.000 деце из целе Републике Србије и Републике Српске”, рекао је Драган Траиловић, члан Управног одбора ФК Партизан.
Након пријема у сали Дома културе, подељено је око 150 чланских карата најмлађим симпатизерима црно- белих, а посебно одушевљење присутних изазвали су првотимци Партизана Немања Милетић и Немања Стевановић, као и легенда клуба голман Ивица Краљ

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ