U utakmici 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije, ekipa Partizana je savladala TSC rezultatom 0:4 (0:1), a na listu strelaca su se upisali: Holender (24′ i 62′), Suma (61′) i Asano (71′)

Prvi prvom kontaktu sa loptom, nakon što je u 61’ ušao u igru, Sejduba Suma postiže gol za rezultat 0:2.

„Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om. TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da „igrate okolo“, da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse“ kaže u dahu Sejduba Suma.

Odmah po ulasku u igru, akcijom Jojić, Holender i ti, postigao si gol?

„Sve su to sjajni momci, a mislim da je juče Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe!“, završava Suma.

 

Biljana Obradović

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE