У утакмици 16. кола Linglong Tire Супер лиге Србије, екипа Партизана је савладала ТСЦ резултатом 0:4 (0:1), а на листу стрелаца су се уписали: Холендер (24′ и 62′), Сума (61′) и Асано (71′)

Први првом контакту са лоптом, након што је у 61’ ушао у игру, Сејдуба Сума постиже гол за резултат 0:2.

„Када смо отишли на репрезентативну паузу, отишли смо на неки начин растерећенији, јер смо тада, у последњој утакмици, однели победу. Међутим, знали смо да добро морамо искористити тај период и добро се, и физички и психички, припремити јер нас чека опет низ тешких утакмица од којих је прва са ТСЦ-ом. ТСЦ је екипа која зна и хоће да игра фудбал и то су и показали на утакмици. За сваку екипу је најтеже када се противник затвори и када морате да кружите, да „играте около“, да бисте пробили бункер. Јуче се играо фудбал, а ми смо, и поред много пропуштених, искористили своје шансе“ каже у даху Сејдуба Сума.

Одмах по уласку у игру, акцијом Јојић, Холендер и ти, постигао си гол?

„Све су то сјајни момци, а мислим да је јуче Холендер показао какав је играч и колико ће тек значити екипи. Мислим да смо се вратили у последњих неколико утакмица и да смо показали карактер који нас је раније красио. Враћамо заједништво и веру у себе!“, завршава Сума.

 

Биљана Обрадовић

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ