Sve je lakše i lepše kad se pobedi, a svih 1.600 dečaka i devojčica koji su sinoć na utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija protiv Hamruna (4:1) bili deo “Dečije tribine” nijednog trenutka nisu sumnjali da će to biti tako. Oni su, uostalom i stigli u Humsku zato što nikada nisu prestali da veruju u crno-bele.

Njihova ljubav je bezrezervna i znaju da se za druge navija, a Partizan voli.

Koliko je “Dečija tribina” nešto posebno, nešto što ne može da se nađe ni na jednom drugom mestu uverili su se i naši gosti iz Bahreina, polaznici Fudbalske škole Ole iz ove zemlje. Rekli su nam, ono što mi već odavno znamo, da toliku količinu emocija, iskrene ljubavi, strasti i odanosti, nigde ranije nisu videli.

A ovde, u Humskoj, bili su primljeni kao jedni od nas, u ravni sa svih preostalih 25 udruženja, klubova i škola fudbala koji su uživali u novoj evropskoj pobedi Partizana. Uverili su se da podrška Parnom valjku nikada ne prestaje, baš kao što su mogli da osete sa koliko je radosti i sreće proslavljen svaki od četiri postignuta gola crno-belih.

Posebno su oduševljeni time što su na “Dečijoj tribini” mališani svih uzrasta, a najmlađa navijačica među njima sinoć je bila Anisia Tomić iz Švajcarske, stara svega 53 dana. Njeni mama, tata, braća Stefan i Luka, kao i sestra Mariana, kad god su u mogućnosti posete Humsku, jer ljubav prema klubu ne poznaje kilometre, a ni granice.

Svi oni su obećali da ćemo se videte ponovo na “Dečijoj tribini”, a mi sa nestrpljenjem očekujemo novo druženje u našem malom navijačkom kutku.

 

OŠ FK Partizan

OŠ FK Teleoptik

ŠF FK Partizan Crno- bele bebe

FK Ole Bahrein iz Bahreina

Vaterpolo klub Partizan

FK Gold Tim iz Beograd

Klub navijača FK Partizan, Inđija

FK Torlak iz Beograda

Sportski savez opštine Irig

FK Balkan Mirijevo, Beograd

FK Slavija Pivnice, Bačka Palanka

ŠF Rudanka, Velike Bukovice kod Doboja, RS

Džudo klub Partizan

ŽFK Požarevac

ŠF Dribling, Beograda

Udruženje građana Rušanj

FK Omladinac, Potočari, RS

FK Majevica, Lopare, RS

ŠF Zvezdica

FK Petlić, Smedereva

FK Obrenovac 1905, Aranđelovac

FK Dinamo, Pančevo

Savskovenačno sportsko-školsko udruženje, Beograd

FK Sirig

FK Vranić, Arilje

OFK Lavovi, Krnjača

 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE