Све је лакше и лепше кад се победи, а свих 1.600 дечака и девојчица који су синоћ на утакмици плеј-офа за улазак у Лигу конференција против Хамруна (4:1) били део “Дечије трибине” ниједног тренутка нису сумњали да ће то бити тако. Они су, уосталом и стигли у Хумску зато што никада нису престали да верују у црно-беле.

Њихова љубав је безрезервна и знају да се за друге навија, а Партизан воли.

Колико је “Дечија трибина” нешто посебно, нешто што не може да се нађе ни на једном другом месту уверили су се и наши гости из Бахреина, полазници Фудбалске школе Оле из ове земље. Рекли су нам, оно што ми већ одавно знамо, да толику количину емоција, искрене љубави, страсти и оданости, нигде раније нису видели.

А овде, у Хумској, били су примљени као једни од нас, у равни са свих преосталих 25 удружења, клубова и школа фудбала који су уживали у новој европској победи Партизана. Уверили су се да подршка Парном ваљку никада не престаје, баш као што су могли да осете са колико је радости и среће прослављен сваки од четири постигнута гола црно-белих.

Посебно су одушевљени тиме што су на “Дечијој трибини” малишани свих узраста, а најмлађа навијачица међу њима синоћ је била Анисиа Томић из Швајцарске, стара свега 53 дана. Њени мама, тата, браћа Стефан и Лука, као и сестра Мариана, кад год су у могућности посете Хумску, јер љубав према клубу не познаје километре, а ни границе.

Сви они су обећали да ћемо се видете поново на “Дечијој трибини”, а ми са нестрпљењем очекујемо ново дружење у нашем малом навијачком кутку.

 

ОШ ФК Партизан

ОШ ФК Телеоптик

ШФ ФК Партизан Црно- беле бебе

ФК Оле Бахреин из Бахреина

Ватерполо клуб Партизан

ФК Голд Тим из Београд

Клуб навијача ФК Партизан, Инђија

ФК Торлак из Београда

Спортски савез општине Ириг

ФК Балкан Миријево, Београд

ФК Славија Пивнице, Бачка Паланка

ШФ Руданка, Велике Буковице код Добоја, РС

Џудо клуб Партизан

ЖФК Пожаревац

ШФ Дриблинг, Београда

Удружење грађана Рушањ

ФК Омладинац, Поточари, РС

ФК Мајевица, Лопаре, РС

ШФ Звездица

ФК Петлић, Смедерева

ФК Обреновац 1905, Аранђеловац

ФК Динамо, Панчево

Савсковеначно спортско-школско удружење, Београд

ФК Сириг

ФК Вранић, Ариље

ОФК Лавови, Крњача

 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ