У утакмици 5.кола Linglong Tire СЛС црно-бели су остварили резултат од 5:0 ( 1:0), где се у листу стрелаца поред Бибарса Натка ( 20’), Саше Здјелара (60’), хет триком уписао и Такума Асано у (48’, 65’, 76’).
Одмах после меча и победе над екипом Инђије Такума Асано износи своје утиске.

– Мотивисан сам за сваку утакмицу, нисам био ништа више или мање мотивисан синоћ. Када бих рекао да је постојало нешто што ме је јуче додатно покренуло, онда бих то користио увек. Срећан сам што сам дао три гола, али видим да још могу да напредујем са игром – одмах је изјавио Асано.

– Оно што ми посебно значи је што заиста имам велику подршку од свих играча и стручног штаба.Чуо сам да су се мојим головима посебно радовали на трибини Сума и Садик који је тад изашао. Али поред њих, сви момци су увек уз мене и од првог дана сам се осећао као део породице. Како је прошло време, сада је то сасвим легло, а ја сам се додатно опустио.

Предност домаћег терена?

– Највише волимо да играмо код куће, јер је терен веома добар и много значи када може лопта да иде несметано. До сада сам се и навикао на терене по Србији, али ако ме већ питате наравно да бирам наш стадион. Недостају нам навијачи, али сви смо се у свету прилагодили тренутној ситуацији и надамо се да ће се ствари нормализивати у једном тренутку. Што будемо одговорнији, ситуација ће се пре нормализивати.

РФС и Лига Европе?

– За сада о екипи знам само оно што је рекао Бањак. Колико год није звучан противник, са њима се није шалити. Избацили су Олимпију, па самим тим нам то указује на још већи опрез. Од сутра крећемо са анализама и морамо цео фокус да ставимо на утакмицу у четвртак. Такви противници су најопаснији и могу да изненаде. Игра се на једну добијену, што ствара још већи притисак.

Три прста на слици?

– Било је спонтано,нисам знао за вашу симболику, aли ми је драго да сам дао три гола и да тај број на тај начин има још посебније значење.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ